HCA elektriker

El eftersyn

Overlad El-eftersynet trygt og sikkert til os

El eftersyn er noget, vi går højt op i hos H.C. Andersens Elektriker. Mange tror, at et eltjek og et el-eftersyn er det samme. Det er forskellige vurderinger, men vi har dog erfaring med begge eftersyn. 

Netop indenfor el-eftersyn er det vigtigt at have en god portion erfaring i bagagen. Specielt fordi, at det er et område som omhandler vores kunders sikkerhed. Derfor går vi meget op i, at det bliver udført på en helt sublim måde.

Hvad afdækker et el- eftersyn? 

Noget af det, som man afdækker med et  El-eftersyn, er om der er brandfælder i dit hus. Mange af vores kunder går faktisk rundt og lever med brandfælder i deres hus, uden de ved det. Størsteparten finder desværre ikke ud af det før det går galt.

Netop sådan noget arbejde hjælper vi med, og vi finder hurtigt brandfælderne. På den måde kan du sove trygt om natten og behøver ikke at være bange for, at der går ild i dit hus.

El-eftersyn ved indflytning

Et sådant eleftersyn vil oftest være relevant, når du flytter ind i et hus eller en lejlighed. Og her er det faktisk underordnet om din nye bolig er ny eller gammel. For det er altid vigtigt at få et ekstra eleftersyn, så man fuldstændigt eliminerer de brandfælder, som kan være i hjemmet.

Når H. C. Andersens Elektriker udfører et eleftersyn, giver vi dig et overblik over den kvalitet og sikkerhed, som El-installationerne i den pågældende bolig har. Det er dog ikke kun i forhold til sikkerhed, at vi kan hjælpe. For også når det gælder at sørge for, at man ikke har apparater og el-installationer som sluger en masse strøm, er vi behjælpelige. Vi kan lynhurtigt få gjort det sådan, at du ikke frådser med strømmen og kommer til at betale for mere strøm, end du reelt behøver.

Når vi udfører et eleftersyn vil vi give dig et tilbud som indebærer de forskellige udgifter der er til udlæg, til transport, til de givne forsikringer, til synet af bygningens el-installationer og til en udarbejdelse af en rapport om elinstallationerne. Denne rapport kan videre bruges i forbindelse med ejerskifteforsikring, når det gælder hushandel.

Kontakt os nu og få et tilbud på dit El-eftersyn

Du er mere end velkommen til at kontakte os og indhente et uforpligtende tilbud på El-eftersyn.
Indhent tilbud
Få et gratis og uforpligtende tilbud