HCA elektriker

Almindelig el

Overlad alt el- arbejde til h.c. andersens elektriker

Størstedelen af det arbejde vi udfører hos H. C. Andersens Elektriker omhandler almindelig el. Og vi udfører denne form for arbejde i både private hjem, men også i erhvervssammenhæng i virksomheder og organisationer. Vi kan hjælpe dig med alt arbejde, der omhandler elektriske installationer og her gælder det alt fra at vi kan klare elvarmen til at vi kan hjælpe dig med stikkontakter og også hårde hvidevarer kan vi klare.

el- installationer løst nemt og bekvemt

Vores dygtige medarbejdere kører rundt i servicebiler, som har udstyr til at klare mange forskellige former for arbejde ’on site’, det vil sige hjemme hos dig. Så hvis uheldet er ude kan vi hurtigt rykke ud og hjælpe dig og med vores udstyr i bilen vil vi formentligt hurtigt være væk igen fordi, at det hele kan klares hurtigt. Det, at arbejdet bliver udført hurtigt har dog ingen konsekvenser for kvaliteten, for den er i top og vi prioriterer altid kvalitet frem for andre aspekter ved arbejdet så med H. C. Andersens Elektriker kan du være sikker på at få kvalitet.

Strømbesparende løsninger

Der er mange i disse tider, som tænker på miljøet og som tænker meget over, at man ikke bør forbruge for meget El. Derfor får vi mange henvendelser som drejer sig om, at vores kunder ønsker strømbesparende løsninger og dette kan vi sagtens tilbyde. 

Indenfor netopstrømbesparende løsninger har vi nemlig mange forskellige produkter og komponenter, som kan gøre, at du i sidste ende vil spare penge på elregningen.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Hvis du har almindelige el-opgaver, der skal udføres er du altid velkommen til kontakte os og vi vil meget hurtigt få en forståelse for dit behov og på baggrund heraf kunne udarbejde et tilbud. Dette tilbud er naturligvis helt gratis og du har absolut ingen forpligtelser til at sige ja.

Indhent tilbud
Få et gratis og uforpligtende tilbud